Saturday, January 28, 2012

ap yang ad pade name Natasha Amira

NATASHA AMIRA
NNaif
AAmanah
TTulus
AAlim
SSuci
HHarum
AAbadi
AAsli
MMesra
IIkhlas
RRamah
AAdil
Apa ada pada nama?

Sunday, January 22, 2012

bye2

Hye..bersarang dah blog aku nih..lame x update..so, kali ni aku nk bgithu aku dah nak pergi masuk asrama.sedih la jugak..tapi best..tpi dlm best tu ad yg x best..aku akan tinggalkan kwn2 aku dekat SMK Semenchu yg sememangnye best..

aku mesti akan rndu jenake diorang..lagi2 YANG Safikah..die x pernh nk endahkan ap yg org ckp..kalau org x knl dye..org ckp dye x ad perasaan..CHOT pulak,,dpt tau aku nak pergi asrama je merajok dgn aku..mcm pkwe makwe pulak..eYPA dgn WAWA,,tak tau lah..org tu pon aku rindu jgk la kot..tapi siket je..family aku lagi lah aku rindu..

bdk2 4UKM..mesti aku akan rindu korg..lps ni korg crilah pnolong baru ye..aku dah nk pergi dah..mcm berat pulak nak pergi..tapi x pe..aku kn nk belajar..cume nanti gemok la aku dudok asrama nnti..makn je kejenye kan..

I WILL MISS U ALL LAH..